How to buy a shipping container online?

Zo eenvoudig is het om uw containers online te bestellen! Stelt u zich voor dat u voor een bedrijf werkt dat twee containers nodig heeft. U heeft het druk maar moet ervoor zorgen dat de containers volgende week op het juiste adres beschikbaar zijn. Wij zullen u uitleggen hoe het proces eruit ziet van a tot z.

To Start- New suggestion

Stap 1 - Kiezen welke maat container u nodig heeft. Wanneer u dit al weet adviseren wij door te gaan naar stap 3.

Om te beginnen is het goed om te weten welk type container jij nodig hebt. Er zijn veel verschillende containers mogelijk, maar Eveon biedt de volgende drie verschillende type containers aan:

De eerste container die Eveon aanbiedt is een 20ft container. Deze container is ongeveer 20ft lang en 8ft breed. De container is 8ft en 6 inch hoog. Een 20ft zeecontainer heeft een maximaal laadvermogen van ca. 67,169 lbs.

De tweede container die Eveon aanbiedt is een 40ft container. De 40ft container is ongeveer 40ft lang. Daarnaast is het ongeveer 8ft breed en in onze standaard versie is 8ft 6inch hoog. Het gewicht van een 40ft container is ongeveer 7,650 lbs exclusief vracht. Het maximale laadvermogen is vastgesteld op 67.196 lbs.

De derde container is een 40ft High cube container. De 40ft High Cube container is ongeveer 40ft lang. Daarnaast is het ongeveer 8ft breed en in onze standaard versie is 9ft 6inch hoog. Het gewicht van een 40ft container is ongeveer 7,650 lbs exclusief vracht. Het maximale laadvermogen is vastgesteld op 67,196 lbs

Stap 2 - De conditie van uw container kiezen.

Hier zijn de verschillen tussen een gebruikte en nieuwe container goed zichtbaar. Door middel van onderstaande afbeelding kunt u bepalen welke container het beste bij u past.

Na het kiezen van uw container maat en container type is het tijd voor stap 3.

Stap 3 - De gegevens balk invullen

Vul de zoekbalk in met al uw gegevens. Stel u bent opzoek naar een 20ft container gebruikt in New ark. Als eerste voert u het afleveradres in. Bijvoorbeeld 116 Baldwin St, Newark, NJ 07102, Verenigde Staten.

Vervolgens kiest u de juiste containermaat en de staat van de container (nieuw of gebruikt). In dit voorbeeld heeft Eveon voor gebruikt gekozen.

Wanneer deze stappen zijn voldaan klikt u op 'click and find you container'.

U bent meteen op de juiste pagina, dat is de productpagina. Op deze pagina ziet u wat de productspecificaties zijn en hoe het product eruit ziet.

Stap 4- De hoeveelheid containers

De volgende stap is het aantal containers. Als u meer dan 1 container kiest, krijgt u kwantumkorting. Dit betekent dat hoe meer containers u kiest, hoe meer korting u zult krijgen. Kies nu het aantal containers en merk op dat de volumekorting onmiddellijk zichtbaar is.

Op basis van het door u ingevoerde adres ziet u direct de transportkosten

Omdat de container prijzen verschillen per locatie, nemen wij automatisch de beste aanbieding. Op basis van de containerprijs en de transportkosten!

U kunt er ook voor kiezen om de containers zelf op te halen. Of laat ze ophalen door het transportbedrijf van uw keuze en kies de locatie waar u ze wilt ophalen. Standaard zal dit de locatie met de beste prijs zijn, maar u kunt zelf kiezen waar uw voorkeur ligt.

Productpage

Proceed to the detailpage

We need to know in order to process the order
  • When do you want the container delivered? Just choose the date you prefer
  • Then fill in the address details for the delivery address. Please note that we have already filled in the zipcode
  • Feel free to include a note for the transportation company. Let’s say you want them to give you a call 15 minutes before they arrive.
  • Now fill in your contact- and invoice details. Filling in the information of your company is super easy: just fill in the company name and choose the right entity and all information is filled in automatically!
  • If you like you can also enter a PO number or refence number
  • Please accept our terms & conditions

detailpage

That is how easy it is!

Aad Storm

Geschäftsführer

Now, what happens after you order is placed?

Within several minutes, you will receive an invoice by email Eveon will send a transport order to the transportation company  Eveon will instruct the depot to make the right container available  The truck driver will call you as requested, 15 minutes before  And your container will be delivered by a truck with a crane The day after delivery or pickup you will receive your CSC certificates by email

  • And as a bonus, Eveon will compensate the CO2 emissions for the transport of your containers
  • This is how we make buying your containers as easy and transparent as possible.

Do you have any ideas how we can make it even more easy?

Please share your ideas on feedback@eveoncontainers.com 

Now place an order by yourself

Read the description above to order a container